Melodifestivalen 2008

Ikväll börjar alltså melodifestivalen 2008 och nu kommer tidningarna fyllas med rubriker om artister som attackerar, hånar eller bryter ihop en månad framöver. Man kan ju lugnt konstatera att det blev en succé med de här kvaltävlingarna vilket också bidrar till att finalen i Globen ofta blir väldigt bra tycker jag. Även om jag ofta genom åren stått på Golden Hits o dansat till schlagers i timtal så är jag ingen schlagergalning som blir helt till mig när spektaklet börjar. Däremot tycker jag det är helt ok som Lördagsunderhållning och kan vara ett bra tillfälle att umgås med lite kompisar framför tv:n. För övrigt kollar jag mycket hellre på den svenska melodifestivalen än Eurovision där det mest är odugliga låtar och så får man se Grekland ge Cypern 12 osv.

Kristian Luuk kommer ju även leda årets melodifestival vilket ju är helt ok eftersom han kommer sköta det bra. Se får vi se om Parlamentet-stjärnan Björn Gustafsson kommer leverera lite roliga inslag också. Jag tycker ändå årets startfält inte känns sådär jätteroligt. Jag hoppas att BWO har gjort en bra låt och gissar att de kommer kriga om segern. Schlagerexperten har talat!

I kvällens program gissar jag att Amy Diamond kommer att gå vidare och sen har jag ingen aning. Velvets låt är säkert en ok partylåt men går ju knappast vidare. Hur många Fame Factory-fans röstar på Michaliov med sin Andreas Johnson-låt? Lyssna på kvällens låtar  här nedanför ni som vill!


Kommentarer >>
Postat av: Johan

CHRISTER SJÖGREN!

(Känns som Österrikes bidrag -74)

Allt jag har att säga om det..

2008-02-09 @ 21:28:36
Postat av: Mattias

Anade att du skulle gilla den Johan!! ;)

2008-02-11 @ 07:59:24
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0