Max 8 veckor

Idag fyller Max 8 veckor och denna veckan har han bland annat upptäckt sin egen röst lite mer och tycker även att det är roligt att försöka stå med lite hjälp. I Onsdags var han på besök hos farbror Doktorn och allt såg bara bra ut förutom att han har lite problem med ögonkatarr. Vi fick några droppar som vi ger honom 4 ggr per dag och dessa tillfällen är inte några av Max favoritstunder.

Max favoritkompis är även denna vecka "giraffen" som han kan titta på långa stunder och skratta lite ihop med ibland :)  Vi måste nog köpa lite fler roliga leksaker nu känner vi eftersom han ju börjar titta mer och mer på sakerna vi har i hemmet. Första halvan av veckan så sov han rätt skapligt, framförallt på morgon och dag men de sista dygnen här så har han varit mer vaken både dag och natt. Vi befarar att de följande dagarna kommer bli lite jobbigare men vi får se om han kommer in i den där 8-veckorsfasen eller ej. Vår lilla knodd slog också under veckan nåt slags kissrekord härom kvällen när han kissade fyra ggr på 20 minuter varav två av gångerna på pappas arm när vi precis tvättat honom klart förstås. Nästan så jag undrade om han hittat mitt förråd med smuggel-öl från Tyskland?

Max har även gjort sitt första besök på Ikea ikväll och han gallskrek när vi precis skulle in på Ikea men blev tack och lov lugn när pappa bar honom där inne. Mycket roligt att titta på där tyckte han. Undrar om han känner lika som 7-åring? Två nya pyjamaser hittade vi till Max på Kappahl. Både Max och pappa blir väldigt irriterad på pyjamaser som är små och dessutom har trånga armmuddar som man inte enkelt får ut händerna genom grrr. Hoppas de nya är bättre och sen lär vi fortsätta köpa mer kläder i större storlekar för han växer så det knakar.

image36

Kommentarer >>
Postat av: Linda

Han har verkligen växt er lillfis! Som du redan visat mig, så var bilden med glidmössan så söt!! *smälter*

2008-02-09 @ 17:09:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0