Knesset

Är det bara jag som saknar tv-programmet Knesset? Det sändes på ZTV runt 1995 och Kristian Luuk var programledare och senare även Erik Haag om jag minns rätt. Det var ett enkelt pratprogram där Luuk samtalade om olika saker med en panel bestående av tre personer. Några av dem som var med i panelen under många program var Willie Craaford, Karin Magnusson, Jonas Leksell, Martina Haag och Jonas Karlsson. Tänk att ett enkelt pratprogram kan vara så djävla bra som Knesset ofta var. Någon mer som minns detta progam?



Kommentarer >>
Postat av: Lina

I remember! :) Mitt absoluta favvoprogram. Eva Röse var bästa panelmedlemmen. Och "Kan du hålla mitt gips" var galet roligt. Eller "Den här hunden har knesset"... haha...

2008-02-25 @ 23:13:57
Postat av: Andreas H

Knesset var skitbra! Ibland fastnad jag framför repriserna till och med, även fast jag redan sett programmet. Men det var så lugnt och skönt program.

2008-02-26 @ 07:04:51
Postat av: Mattias

Ja då är vi alla fall tre st som har Knesset som sitt favoritprogram men jag tror väldigt många inte har en susning om vad det är faktiskt.

Jag kommer ju inte ihåg allt men jag kommer ihåg när Martina, Jonas Leksell och Wille C (har jag för mig?) hade trumm-battle :)

2008-02-26 @ 20:12:38
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Fru P

ATT jag minns! Gud va man satt o kollade hela gänget m polare på den tiden. Tyvärr så fixade inte Erik Haag riktigt att axla programmet efter att Luuk lämnat det men...

2008-02-26 @ 22:09:52
URL: http://pendelilska.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0