Dryga sportjournalister

Precis som inför Fotbolls-VM 2006 kör svenska medier med taktiken att fråga de svenska spelarna i fotbollslandslaget OM de tror att Sverige kan vinna VM eller EM? Nu har Zlatan svarat Ja på den frågan (Vad fan ska han annars svara!) och genast är drevet är igång. *suck*

Blir så trött på att sportjournalistiken idag är så värdelös och bara handlar om att skapa rubriker av ingenting! Detta är ju förstås vardagsmat och bara ett av tusentals exempel på saker som jag och många av mina vänner stör oss på när det gäller sporten i tidningarna idag.

Apropå sportjournalister var det lite intressant att läsa i Ekwalls blogg om bråket med Wennman måste jag säga men ni som är sportintresserade får läsa om det där själva om ni ej har gjort det.

Kommentarer >>
Postat av: Linda

Mja, det är ju det att vi vet nu att kvinnan redan gett bud på en lägenhet snett ovanför oss som var till salu för någon månad sedan men lagt sig då "priset blev för högt" enligt henne själv. Så tror föga att hon kommer hänga på de andra på budgivningen senare, så det är lite fräckt o tro att de vi kommer ta lägre pris för en lägenhet som renoverats mer än den som såldes tidigare.

Pengarna för lägenheten, de kommer investeras långt ifrån ikeas klor - trust me! ;) De går direkt till huset, till nytt värmesystem tråkigt nog.

2008-02-18 @ 16:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0