TV-surr

Körslaget
I helgen såg jag lite på de två avsnitt som sändes av körslaget men jag kommer knappast att följa fortsättningen. Jag tycker helt enkelt inte att det är något roligt program att kika på även om jag vanligtvis brukar gilla musikprogram. Det jag mest reagerade på när jag såg Körslaget var Gry Forsells japanska sumobrottningstält som hon hade på sig och så förvånas jag åter igen över att de deltagande i såna här tävlingar blir så tävlingsgalna så man kan tro att det är på liv och död.

Stjärnorna på slottet
Jag har bara sett lite av det första avsnittet men tycker "stjärnorna" i år känns ointressantare för mig än tidigare år. Visst kan det vara roligt att se lite mer av Janne "Loffe Carlsson som man ju växte upp med och tyckte var så rolig på 80-talet. Fast annars känner jag mest bara att det blir jobbigt att se Kerstin Dellert och Gardell gnabbas eller hur allvarligt det där nu var. Kvällstidningarna har ju en liten förmåga att förstora allt så vansinnigt om dessa program så det lär bli många av "stjärnorna" som bryter ihop mm. enligt våra grävande journalister.

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Nej fy sjutton om jag orkar se dom programmen.. Nej det enda som håller i längden är Greys:-) Sen kommer jag kolla på Let´s dance eftersom jag jobbar ihop med Jeanettes mamma (Hon dansade med Karl-Petter förra året) Hur som helst god fortsättning till er! Max var väl årets sötaste tomte i allfall:-)

2008-12-29 @ 09:24:25
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Fru P

Aaahhhh... de där programmen hade jag lovat mig själv att se. Men har missat :-( Hur ska jag hinna? Det blev Selma o På Spåret för mig istället. Men jag skall TA MIG TUSAN titta på Körslaget o Stjärnorna på Slottet så fort jag får chansen. Måste ju se något program iaf...



GOTT NYTT ÅR kära Mattias.

2008-12-29 @ 17:08:29
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: DD

Jag kollar aldrig påå sånt annars, men jag såg faktiskt Stjärnorna på slottet med Christina. Det var faktiskt riktigt trevligt. Inte spännande eller festligt men trevligt.



TV blir annars mest i form av Cartoon Network på dagarna och nån film sent på kvällen/natten.



2008-12-30 @ 11:00:22
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv: Okej, musiken kan man bli ganska tröt tpå, men dom är ju jätteduktiga på att prataa!!

2008-12-30 @ 20:06:17
URL: http://haniepanie.blogg.se/
Postat av: Frippo

Lägg ner säger jag...

2008-12-30 @ 22:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0