Vardag igen

Då var man inne i vardagen igen då och har haft en pappaledig dag i hemmet med Max. Jag och Max har haft gångträning, tittat på Teletubbies förstås och lekt med en del av alla nya leksaker han fick igår. Tina har varit i skolan mellan 8-17 och sitter mest och pluggar ikväll inför en viktig tenta imorgon.

Efter att sömnen funkat kanon mestadels på hotellet utomlands är det numera samma djävla dryga sömnstrul här hemma igen. Märkligt att Max sover så bra på hotell för det var likadant i somras i Stockholm. Fast skönt att vi fick en bra sömnvecka utomlands alla fall så vi pallar med de strulkvällar/nätter vi har framför oss nu.

Igår kikade vi på den inspelade Idolfinalen och att Kevin vann rubbet var väl inte mycket att säga om. Både han och Alice är ju värdiga finalister och bör ha skaplig chans att lyckas bra i framtiden om de väljer rätt stil och får bra låtar skrivna till sig. Även om Kevin har varit grym så tycker jag det har saknats riktiga höjdarmoment i årets Idol jämfört med tidigare säsonger och för min del får de gärna ta några års paus med programmet nu så det hinner komma en bunt nya talanger.

Kikade ju på en hel del sport i helgen och svor över att Liverpool ännu en gång sumpade chansen att rycka i tabelltoppen genom att för fjärde matchen i år hemma på Anfield spela oavgjort trots stort spelövertag. Roligast i helgen annars sportmässigt var nog Johan Olssons seger i världscupen för Längdskidåkning och Zlatans nya Super-Mac kanon!

Kommentarer >>
Postat av: Honung

Liverpool... Sånt snusk....

2008-12-16 @ 00:31:30
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: pangis

hmm Nyper flygvärdinnor i rumpan och sover bäst på hotell.. Vad månde det bliva av er son?:-) Han är underbar tycker jag!

2008-12-16 @ 11:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0