Rust och regn

Ja det var ju ett hyfsat omslag i vädret vi fick uppleva! Från högsommar kändes det som om man hamnade i Oktbober helt plötsligt!  Det positiva med detta ihållande regn är ju att vi fått en hel del gjort här hemma de senaste dagarna. Vi har grejat  som fan med olika projekt och det har liksom inte direkt funnits tid, lust eller möjlighet att blogga nåt. Roligt ändå när såpass många kommenterar som i inlägget om RISK. Sånt gillar vi som bloggar bara så ni vet!!!! ;)

Det där med att måla radhuset utvändigt är ju inte att tänka på i detta regn så istället har vi målat om i vårt gamla datarum som numera istället blivit ett gästrum. Det blev en hel del målande då tapeterna sög in färgen rejält men nu har vi målat väggarna vita med en kakao-färgad fondvägg. Med lite ommöblering och nya möbler från Ikea kändes det som ett helt nytt rum.



Vi har flyttat datorn upp till övervåningen i den stora hallen istället och som jag skrev tidigare har jag ägnat en hel del timmar åt strul med det trådlösa Internet mm. Nu fungerar det alla fall men jag ska prova lite olika lösningar för att få upp hastigheten såpass nära kabelanslutning som det går. Vi har även hunnit med att vara till Ikea och köpt lite nya hyllor, grind till trappen, bord till gästrummet mm. som vi skruvade ihop sent igår kväll. Så det har varit tre dygn med full aktivitet här hemma då vi förstås också har vår lille Max att ta hand om.

När det gäller Max så är han just nu mer vild än tam och djävlar vad det händer saker i hans utveckling just nu. Som tur är har vi kunnat fått lite hjälp med barnvakt till Max någon timme då båda våra mammor och moster Linda har kunnat passa honom någon timme. Skönt det för allt går ju så mycket fortare när man kan greja båda två och ett IKEA-besök med mycket lyft känns ju minst sagt lättare att göra barnfri än med vår sprattlande skrutt med i barnvagnen.

Vi har ju också fått släktbesök från Danmark glömde jag skriva. Tina mormor, morfar och kusin med pojkvän kom förbi och hälsade på liksom en moster från Avesta. Det var trevligt att träffa dem även om jag inte förstod ett smack när de pratade danska. Eftersom jag inte orkade utsätta mig för att inte förstå ett ord var jag klart tystare än vanligt och släktingarna kanske undrade vad det är för en tyst norrlänning Tina har stadgat sig med :)  Max charmade Tinas släktingar rejält och var på bästa humör som vanligt! 

 


Kommentarer >>
Postat av: Linda

Va fräscht det blev efter ni fixat till det! Vi får ta o provsova i gästrummet framöver, ha ha! Duktiga är ni iallafall, ni ser - de där grejar ju ni så bra själva, så någon tumme mitt i handen har ni inte.



Klart Max charmar alla, gofisen! Och det var bara roligt o få rå om Max själv medans ni var på vift mys



2008-08-06 @ 16:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0