Rosing miljonär

Läste i expressen om hur Linda Rosing numera tjänar massor av pengar på sitt bloggande. Så istället för att ta det där flygvärdinnejobbet så kan hon nu fortsätta blogga ungefär som många av oss andra med den lilla skillnaden att hon tjänar ca 100 000 i månaden på det. Jag är inte bitter... 

Jag tycker fortfarande att Linda Rosing är en stor donk men hon är ju ingen genomelak människa så jag har lite svårt att förstå hur folk orkar skriva så mycket hatiska kommentarer i hennes blogg. Det ironiska i det hela är ju att det är alla idioter som tävlar om vem som kan skriva elakaste kommentarerna till henne i bloggen som gör henne till miljonär. Linda kan skratta hela vägen till banken och botox-kliniken...

Apropå puckade blondiner >>

Kommentarer >>
Postat av: Nina

Jag håller såå med dig.....jag brukar läsa Lindas blogg, asså...elakare människor får man fan leta efter. Jag blir gråtfärdig vissa dagar...



Hon är ju som hon är, men give her a brake!!! Såå elaka ord om hennes barn.... jag skulle lagt ner för länge sen! Men det är nog som du säger, att dom som tävlar om att va elaka gör bara henne ännu rikare.... så, pallar man äre ju bara o köra!!



Då kanske man kan ta att folk tycker man är den största idiot som går i ett par skor....

2008-08-25 @ 15:49:38
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: pangis

Nu var jag tvungen att gå in och kolla och hon skriver ju rätt harmlöst och ganska snällt.. men vad är det för puckon som kommenterar? Suck..hoppas hon blir mångmiljonär flera gånger om.

2008-08-25 @ 16:07:42
Postat av: Mia i Gävle

MEN HJÄLP!!

Vilken länk du lagt in.. men visst är det faschinerande att dom tjänar så in i h-vete med pengar!! Själv har man en massa X-tra jobb! hihi



hoppas allt har varit bra i sommar med dig och din söta lilla familj!



Mia

2008-08-25 @ 16:18:01
URL: http://livethosmig.blogg.se/
Postat av: Janne

Ja du matte. Vi delar uppfattning om kära Rosing men även om jag anser att hon är en osmart och en megabimbo så håller jag med om att påhoppen folk gör på henne är onödiga. Framför allt ska hennes barn inte behöva ta skiten för att hon är som hon är.



Tur ändå att det inte är alla dessa "dokusåpastjärnor" som lyckas göra pengar på sina bloggar. Den du länkat till "kajsa-anka och halvkönet" tror jag inte många läser. Och på tal om den...smart att ha en halv bakgrund där man inte kan läsa texten...på tal om bimbo ;)

2008-08-26 @ 01:37:09
URL: http://janne73.blogspot.com
Postat av: Mattias

Nina/

Ja 100 000 i månaden för att skriva när man går till solariet är svåra pengar att säga nej till för en tjej som knappast skulle vilja/klara ha ett svensson-jobb med vanlig lön.



Pangis/

Ja hon sticker ju inte direkt ut i sina åsikter utan skriver ju bara vad hon gör och så strömmar pengarna in. Fast det vet e fan om jag unnar henne att bli miljonär. Tycker liksom hon har förtjänat det men hon kan få en sjuksköterskelön för att blogga och klara sig på det :)



Mia/

Du skulle ha varit med i big brother och gjort slut med fadde 30 ggr samt föreläst mot Utvik för att någon månad senare svälta dig i flera månader för att komma med i playboy, knarka, ångra sig, knarka igen, starta politikkarriär utan att ha en susning om någonting med mera med mera....Då hade pengarna strömmat in till dig också kanske ;) Hoppas du haft en trevlig sommar du också!



Janne/

Nä fast det djävliga är ju att de här teensen som Blondinbella, Kissie och allt vad de heter inte alla gånger är de som man mest unnar pengar för bloggning heller men men... Nä, Olinda unnar jag absolut ingen framgång och med tanke på hur hon är i sättet skulle jag inte tycka synd om hon får Linda-Rosing-arga-kommentarer på sin blogg heller.

2008-08-26 @ 08:27:47
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0