Playstation 3

Jag har börjat spela lite mer Playstation 3 äntligen och vad härligt det är att ha fått igång det trådlösa Internet till PS3. Roligt att ladda hem demos och jag längtar verkligen tills jag, Pelle, Högen, Wanke, Salle, Flugan med flera kan köra lite NHL, FIFA mm. online mot varandra! Jag heter förresten Kingkenny71 om någon av er vill adda mig online.

Nu har jag kört igång en liga där jag självklart är Liverpool och jag kan ju berätta för Roffe att jag krossade tabelljumbon Arsenal sent igår kväll ;) Om något år kan jag nog spela mot Max som verkar gilla tv-spel som ni kan se på bilderna.


Kommentarer >>
Postat av: pangis

Hahahahah han ser verkligen ut att vara helt inne i spelet:-) Däremot är det inte så kul när dom spelar oftare och oftare. Själv ahr jag tagit ett mycket tufft snack med min 16 åring i veckan. Jag tror och hoppas att budskapet gick fram.

2008-08-09 @ 19:40:06
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Ja det där kommer ju bli ett enormt problem i framtiden med alla stillasittande ungdomar och även vuxna förstås. Vi får se vilka intressen Max får men jag hoppas han får pappas lust till att kombinera data/tv-spel med riktig motion.

2008-08-09 @ 20:01:30
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Jerpa

Men shit, han är ju redan fast. Han har inte ens tid att kolla in i kameran... nu vet vi vem vi kan skylla på när han en dag sitter så där jämt... host

2008-08-10 @ 18:47:29
URL: http://www.jerpa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0