Träningsperioden inledd

Tennis
Mina båda tennisrackets är tillbaka med nya strängar och grepplindor så nu djävlar måste jag spela lite innan hösten kommer. Enligt killen som strängade om så är det nåt fel på mitt nya racket som måste åtgärdas då något vasst under ramen gör att strängarna kommer gå av igen *suck*. Bara att köra så länge det går då. Tyvärr är min store rival Wanke knäskadad så jag hoppas Mårten, Nisse, Roffe, Ubbe eller någon annan kan tänka sig spel senare i veckan om vädret tillåter.

Löpning
Igår tog jag med mig Tina och Max till Trebo för en joggingtur. Först tvingade jag iväg min flickvän på en tur medan jag och Max promenerade lite där vid pay and pay-golfbanan. Sedan joggade jag två varv vilket är 4,8 km på ca 23 minuter vilket räckte mer än väl som en liten kickoff på en träningsperiod. Jag har ingen vidare kondis nu och även om det alltid är skönt efteråt när man har joggat så är det ju fantastiskt tråkigt före och under tiden. Jag ska försöka jogga eller långpromenera alla fall minst två ggr i veckan men snart börjar ju innebandyn o då väljer jag säkerligen det före. Att motionera med boll är ALLTID roligare än utan om man då undantar vissa olympiska grenar i sängen.

Golf
Idag ska jag och Johan (Nana) till Högbo på dagen för att gå årets första golfrunda. Eftersom jag inte är medlem så blir det väl en niohålare. Det ska bli spännande att se om Slizen finns där eller inte och hur spelet sitter i övrigt efter nästan två års paus i golfandet. Om någon av polarna som läser detta vill hänga på får ni höra av er. Orkar inte jaga folk men vi går ut någon gång vid 12-13-tiden så ni vet. FORE!!!

Gymmet
Ja jag var ju ner dit en morgon alla fall och med tanke på att jag fortfarande har ljumskproblem och kass rygg så ska jag även försöka träna där lite i höst men vågar absolut inte lova nåt. Skulle inte gissa att jag ser ut som Hulken nästa sommar heller...

Eftersom vi fortfarande har semester båda två denna sista vecka så fortsätter vi lyxa och delade på en flaska vin med lite chips, ost och kex igår kväll o kikade på några avsnitt av Sex and the City. Snart snart snart börjar nya livet.... :)


Mitt favvoslag

Kommentarer >>
Postat av: Nina

Jag blir svettig...svettig av all läsning om motion. Fy fan, jag längtar efter min vanliga kropp som orkade motionera med mig, den här kroppen orkar ju ingenting, den strejkar totalt ju!!



O sen får mant ill råga på allt läsa om vin, chips o en jäkla massa mys...näää....nu är jag avis som fan! ;)

2008-08-12 @ 13:44:33
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Fru P

Shit va duktig du e! Härligt att få komma igång! Du är värd vin o ost vännen.



Jag kör mitt första pass på en o en halv vecka imorrn kväll. Längtar!



Sen måste jag hitta något på torsdag eller fredag också. Annars blir jag tokig.



Kör hårt.

2008-08-12 @ 15:18:39
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Jerpa

Vilken koncentration!

2008-08-12 @ 16:45:54
URL: http://www.jerpa.se
Postat av: Urban

Gärna en match Matte. Jag jobbar nätterna i veckan men är oftast uppe strax efter 12. Call me!

2008-08-12 @ 20:46:09
URL: http://markus-urban.blogspot.com/
Postat av: Mattias

Nina/

Din tid kommer.... ;)



Fru P/

Ja det är märkligt att man kan bli på dåligt humör av att icke träna men så är det...



Jerpa/

Har man inte det så flyger bollen 20 meter ut :)



Urban/

Japp, jag slår en signal eller messar på msn sen...

2008-08-13 @ 08:34:57
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0