Lång pappadag

Detta har varit en härlig men också lång pappadag idag eftersom Tina varit i skolan från kl 8 till 20:30 ikväll! Förutom att ha bytt massa bajsblöjor, klipp naglar (omöjlig uppgift), fixat måltiderna, tvättningen mm. och lekt så fick vi besök av Jonny o Ebba (1,5 år) på eftermiddagen. Eftersom Ebba hade varit på dagis så var hon väldigt trött så det blev inte så mycket leka av för barnen men vi tog en promenad och surrade en massa vi pappor. Synd att Ebba börjat på dagis och att Jonny inte är pappaledig i höst som tidigare för då hade vi kunnat hitta på massor ihop med barnen. Min pappaledighet blir också feltajmad jämfört med andra kompispappor som jag känner vilket ju är lite synd men det kan ju inte hjälpas.

Läggningen ikväll med Max blev ganska smidig men det är tyvärr ingen garanti för att fortsättningen av kvällen/natten sömnmässigt ska gå bra. Nu är det paus i matchen Gefle-Helsingborg som sänds på TV4 Sport med ställnigen 2-0 till GIF!!! Tyvärr vaknade Max tre gånger i första halvlek vilket gjorde att jag missade Gefles båda mål, grrrrr. Fast o andra sidan var det skitsamma bara Gefle vinner! De behöver verkligen alla poäng vårt Gefle för att inte åka ur Allsvenskan i år!

Nu börjar andra halvlek och Tina kom precis hem med lite smågodis!!! MUMS!


Kommentarer >>
Postat av: Frippo

ÅH, jag vill också ha smågodis...

2008-08-26 @ 21:37:25
URL: http://frippo75.blogg.se/
Postat av: Mattias

Vi kör ju numera med godisfria veckor men när Gefle spelar som igår eller Liverpool som ikväll så är det ju som lördag :)

2008-08-27 @ 09:24:42
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Janne

Viktig seger för Gefle. Även om dom inte är så vassa så är det viktigt att vi har ett lag i högsta ligan i distriktet. SIF lär ju aldrig mer komma så högt tyvär.

2008-08-27 @ 11:45:57
URL: http://janne73.blogspot.com
Postat av: Linda

Jahaja.. gottar er sådär i veckorna! hmm hmmm! ;-)

2008-08-27 @ 17:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0