Innebandypremiär

Detta är första hösten på 19 år som jag inte kör igång en innebandysäsong i seriespel med något lag. Det känns väldigt skönt att inte ha pressen att träna eller göra dryga resor för att spela matcher på helgerna även om jag förstås kommer sakna spel på stor plan och riktiga matcher lite grann. Trots att jag numera är 37 år skulle jag ändå kunna tänka mig spela en säsong till i något lag om något år då nivån i de lägre serierna i Gästrikland inte direkt är avskräckande. Fast då skulle jag vilja spela med mina gamla Storvikskompisar och det lär ju aldrig hända att de vill göra comeback igen, tyvärr.

Som tur var har jag möjlighet att spela innebandy fast i form av småmålsspel då ca 2-3 gånger i veckan framöver med lite olika gäng. På Onsdagarna kommer jag alla fall försöka vara med oftare denna säsong då jag, Wanke, Fagge, Nana, Jompa + några fler har en tid i Norrsätra-hallen varje vecka. Igår hade vi premiär och alla verkade väldigt spelsugna så det var enormt tempo och djävligt roligt! Jag var helt slut i kroppen igår kväll precis som man ska vara efter ett skönt välbehövligt träningspass!
***
Fantastiskt med ännu ett världsrekord av Usain Bolt och de här två loppen kommer man minnas länge. Dessutom vågar jag nästan tro på att han inte är dopad utan helt enkelt den största sprinttalang som har funnits.
***
Kikade även på träningslandskampen mellan Sverige-Frankrike i fotboll igår och blev glatt överraskad över hur rolig den matchen var att se. Speciellt då första halvlek då Sverige bjöd på ett anfallsspel som man inte sett på väldigt länge förutom vissa stunder mot Spanien hemma i EM-kvalet 2007. Kim Källström visade igår (äntligen) varför jag och många andra tycker att Lars Lagerbäck för länge sedan borde gjort mer för att ha lyckats hitta en roll åt honom i en svensk startelva. Enormt bra spel av Kim som har egenskaper som inga andra svenska mittfältare har och därför måste få förtroende nu i höstens VM-kval. Den andra spelaren som glänste var Henke Larsson som också var suverän i första halvlek. Ingen skam att förlora med 3-2 mot ett Frankrike med en väldigt bra laguppställning denna match.

Kommentarer >>
Postat av: Janne

Får starta upp ett lag när vi passerat 40 Matte. Borde kunna få ihop ett skapligt gäng faktiskt :P

2008-08-21 @ 12:21:37
URL: http://janne73.blogspot.com
Postat av: Mattias

Blir det inget korp för dig och din bror med Ströms gäng eller är ni bortrest för ofta? Hörde att "Mårten" skulle lira med dom.....Fast korp lockar mig nada faktiskt måste jag säga. Då kör jag hellre småmål på bättre tider och mot bättre motstånd.



2008-08-21 @ 19:34:37
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Janne

Korpen blir omöjlig för mig då jag reser alldeles för mycket. Kanske om 2 år men ska jag vara ärlig så är det sugtider och många idioter som spelar korpen så jag håller med dig. Roligare att lira småmål med polare =)

2008-08-22 @ 06:14:07
URL: http://janne73.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0