Härligt Persson

I ett OS fullt av svenska kantbollar inom alla grenar kändes det obeskrivligt skönt att se åttondelsfinalen i bordtennis och hur Jörgen Persson bragdartat vände matchen mot världsfemman Samsunov till seger.

Tänk att Jörgen Persson som redan när jag var ung kändes som en gubbe fortfarande är aktiv nu när jag också blivit gubbe!!! Det hör inte hit men dessutom tillhör han en av de här människorna som ser exakt likadana ut från 18 till 45 års ålder! Hur som helst så är han värd all uppmärksamhet nu efter detta! Han som alltid varit lite underskattad pga fantastiske J-O Waldner!

UPPDATERAT! Jörgen är i semifinal efter en makalös match mot Primorac där han vann med 4-1 i set. Helt otroligt vad bra Jörgen Persson spelar och skulle han nu göra det helt omöjliga och sno en av medaljerna framför kineserna på deras hemmaplan är det bragdguldsstämpel på det!

Apropå pingis ett roligt klipp med Staffan Lindeborg och J-O >>

Ytterliggare ett klipp där J-O och Jörgen bjuder på en fantastisk boll >>

Nu har jag nyss sett ett nytt avsnitt av Olssons Studio och vilken är snilleblixten i redaktionen kommer på att man ska bjuda in en 82-årig Kerstin Dellert som dessutom ej är intresserad av idrott???
***
Silver i Hästhoppning och brons i Segling! Äntligen lite statusmedaljer och jag badar i vår nerregnade smutsiga utepool av glädje!
***
Nu dopar sig till och med hästarna i OS och vi får väl se vad de stackars kusarna har att säga till sitt försvar?
***
Någon måste bota Amerikanska kvinnors rädsla för stafettpinnar!

Kommentarer >>
Postat av: Janne

Persson äger just nu och vem hade trott att våran största guldchans skulle bestå av gammelgubben Persson =) Jag lider över att inte kunna se matcherna med han nu.



Och vad tusan tänkte SVT med när dom visade simning och hösthopp!?!?!?! Fy fan säger jag bara...hahahaha.

2008-08-22 @ 02:55:49
URL: http://janne73.blogspot.com
Postat av: Frippo

Otroligt kul klipp det där... -Hallå...



Persson ja, sett likadan ut. Coolt att han gör en "J-O" á la 2004.



Håller tummarna för honom idag! Trevlig helg!

2008-08-22 @ 08:29:11
URL: http://frippo75.blogg.se/
Postat av: pangis

pERSSON ÄR DET ENDA ROLIGA EGENTLIGEN SOM HÄNT UNDER os.. oj då nu hade jag caps locken på.-) Men han utför en bragd, något vi sportintresserade få glädjekickar av! Kul!

2008-08-22 @ 11:23:57
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0