Vilket hjärnsläpp

Liverpools norske enbente vänsterback John-Arne Riise lär knappast sova gott inatt och inte gjorde jag det heller *suck*  Förstår inte vad han tänkte på när han försöker nicka bort den bollen!!! Även Mascherano och Arbeloa ska ha kritik för att de inte går på hårdare där vid sidlinjen när det återstod 5 sekunder av den märkligt långa övertiden!!!

Stundtals en bra match av Liverpool och beröm till Kuyt, Skrtel, Carragher och Alonso. I andra halvlek blixtrade Gerrard och Babel också till medan Torres däremot var lite sämre än vanligt. Nu blir det ju ruggigt svårt för Liverpool att ta sig till final men förhoppningsvis ger det LFC stor fördel att kunna vila sina spelare i helgen. Chelsea däremot som slåss om ligaguldet möter ju Man United på bortaplan och jag hoppas det blir en ordentlig holmgång. Det är inte över ännu men stor fördel Chelsea tyvärr!!!




Kommentarer >>
Postat av: Ludde

Liverpool är grymma och deras spel mot Arsenal och igår mot Chelsea gör att jag tror på Final.

2008-04-23 @ 09:32:17
URL: http://luddelundell.blogg.se
Postat av: persson

ja det här var nästan lika tråkigt som när porto-monaco spelade final för några år sen otroligt att det blev 2 mål själv kollade jag 10 minuter sen stängde jag av ....det säger väl en del(var också väldigt trött)

2008-04-23 @ 17:41:03
Postat av: Persson

förövrigt tycker jag att reportaget om milan i senaste numret av OFFSIDE är helt suveränt ....

2008-04-23 @ 20:10:24
Postat av: Mattias

Ja för de som inte håller på något av lagen Liverpool-Chelsea kanske inte de matcherna är de mest underhållande men jag tycker som icke objektiv att det var rätt bra match underhållningsmässigt och gissar att ditt spelkonto var slut då Fredde eftersom du inte orkade se klart ;)

Just nu njuter man av Barcelonas spel och hoppas de får in bolldjäveln snart mot "Scummen"

Har nya Offside kommit nyligen??? Fan har min prenumeration tagit slut utan chans till påminnelse?? *snyft* Måste åtgärdas snarast i så fall.

2008-04-23 @ 22:08:17
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Pumba

Scummen spela som Pool idag - Handbollsförsvar!!! I helgen "säkrar" vi ligan och hjälper Pool att trötta ut Chelski. På tisdag säkrar vi CL finalplatsen ;)

2008-04-23 @ 22:53:30
Postat av: Frippo

Jag är sjukt vänsterfotad och i samma klass med Riise men i det läget hade t o m jag skjutit med högern. Fan va onödigt och nu blir det tufft tror jag.

Men jag hoppas fortfarande på Man U mot Pool i final. Vore en höjdare.

2008-04-24 @ 20:03:29
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: //M

Jag vågade inte ens kommentera målet till minKärlek. Han hade inte uppskattat det då....
Hela han sjönk ihop...

2008-04-25 @ 11:47:37
URL: http://livethosmig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0