Stormatch igen

Kvartsfinaldags i Champions League då Liverpool möter Arsenal borta på Emirates Stadium i London. Med tanke på hur illa Liverpool har spelat mot Arsenal, Chelsea och Man United de senaste åren borde jag bäva inför matchen men det gör jag inte. Nu är det Champions League och det känns som om Liverpool har en bra chans mot Arsenal även om Londonlaget förstås är favoriter på hemmaplan.

Kan Mascherano hitta sitt vanliga jag och ta hand om Fabregas så tror jag mycket är vunnet. Sen räknar jag med att firma Gerrard & Torres kan skapa lite framåt. Tipset ikväll får bli 1-1!

Som jag har skrivit förr så innebär dessa Liverpool-kvällar att man tänker lite extra på kompisen "Kondis" som så tragiskt gick bort sommaren 2006. Han var den störste Liverpoolsupportern och det känns alltid extra konstigt vid de här stormatcherna att inte kunna diskutera eller se matchen ihop med honom. YNWA - Magnus

Kommentarer >>
Postat av: Marie

Kul att du kom och besökte min blogg!
Jag fick såååå många kommentarer på det inlägget, om du har träffat nån på nätet.
Det var många som hade träffat sin kärlek på nätet!

Jättefin blogg du har!
Kramar från Marie

2008-04-02 @ 19:43:53
URL: http://marie2u.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej,

Jag kom till din blogg genom ditt inlägg hos bloggkommentatorerna. Jag ville bara säga att det är så skönt att det finns normala intelligenta människor kvar i bloggvärlden. Med idioter som den där tobias och kissie m.m. så började man ju tappa hoppet. Så tack för att du finns.

2008-04-03 @ 00:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0