Oväntat besök

En helg där vi tillbringat mycket tid ute i trädgården. Tänk att man är så "vårtörstig" så man tycker att det är roligt att kratta löv och ha dragkamp med vinbärsbuskerötter! Jag klippte ju ned våra två stora vinbärsbuskar och flyttade den med rödvinbär och den med svartvinbär ska nog Tinas syster ta hand om. Lite drygt att gräva när det var massa sten men nu är busken flyttad och vår lilla gräsplätt känns genast lite större. Det återstår ju att se om vinbärsbusken överlevde flytten eller inte då. Nån grillning blev det tyvärr aldrig men nästa helg så...

På Söndagen när vi var på baksidan och krattade så dök plötsligt Bodare upp med lilla Kajsa, 2 år! Visste ju att Johan varit hemma i "Iggarna" i helgen men var inte beredd på att han skulle göra en avstickare på hemvägen till Stockholm. Roligt att Max och Kajsa fick träffas för första gången och oj vad Max var nyfiken. Tjejtjusare redan kanske :)

Annars hände det inte så mycket i helgen förutom massa fixande hemma, köp av bilbarnstol, lite innebandyspel på lördagen mm. De kommande fyra helgerna är vi bortbjudna på olika evenemang så det har varit skönt att ha tagit det så lugnt en period måste jag säga. Dietmässigt var helgen en katastrof men det är inget jag ligger sömnlös över.


 

Kommentarer >>
Postat av: Linda

Så ni pysslar o håller på, samtidigt skönt o få vara ute o slita lite :D

2008-04-22 @ 10:04:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0