Liverpool utslagna

Då sitter man här vid datorn kl 01:30 och deppar eftersom Liverpool ju blev utslaget i semifinalen av Champions League. Det enda positiva med den här förlusten är väl att en eventuell förlust mot Man United i finalen hade varit OUTHÄRDLIG att ta om det blivit så men det är knappast nån tröst i nuläget. En enormt bra match mellan två väldigt jämna starka lag hur som helst. Chelsea var stundtals i första halvlek väldigt starka och dominerade medan Liverpool ryckte upp sig periodvis i andra och skapade dessutom några väldigt bra målchanser i början av förlängningen.

Inget att säga om straffen som Ballack får och när Hyypiä senare ramlar så ser det ju ut som klar filmning i mina ögon. Gubbarna i studion tyckte det var solklar straff så jag får väl kolla på min inspelning nån mer gång vad det nu skulle hjälpa. Jag tycker Samis reaktion efteråt ändå tyder på att det var filmning. Jag hatar för övrigt filmningar vilka som än står för dem men det blir ju stor humor när Drogba av alla människor blir mest upprörd när en Liverpoolare filmar. Härlig självinsikt de har fotbollsspelarna! Liverpool hade lite flyt med domare och medstuds mot Inter och Arsenal men mot Chelsea i de här två matcherna blev det tvärtom, så kan det va.

Nåt som domarna MÅSTE TA TAG I däremot vilka som än spelar är detta med avståndet vid frisparkar. Jag skriker som Linda Bengtzing -HUR SVÅRT KAN DET VA??? Hur i helvete ska Riise kunna slå en bra frispark när en spelare står tre meter framför honom när han ska avlossa skottet. Sedan ska Gerrard lägga en hörna och domaren låter Makelele stå någon meter från bollen och styra bort två hörnor *tackar* År efter år pågår detta som förstör klara målchanser gång på gång men INGEN domare gör något. Måste maila domarbasen Bosse Karlsson någon vacker dag och spy ur mig galla över detta! Grrrr!

Jag tycker några spelare i Liverpool tyvärr inte presterade på topp och lite besviken är jag på Benitez över att Babel inte fick mer speltid. Fast o andra sidan vet han ju bäst hur trötta spelarna är med mera så inte mycket att klaga på idag ändå. Helt klart syns det att Liverpool måste värva någon spelare av världsklass på kanten för att kunna mäta sig ännu mer med Chelsea och Man United. När motståndarna får bort Gerrard har Liverpool tyvärr inte alltför mycket att kommma med i och med att Alonso o Mascherano ligger så defensivt i planen. Hur som helst så har Liverpool ännu en gång presterat fantastiskt i Champions League och föll med flaggan i topp. YNWA!!!


Kommentarer >>
Postat av: peppe

tjena!
hade en konstig kväll i går.skulle gå på kvarterskrogen o äta o kolla matchen i lugn o ro.men dom stängde o sa att dom skulle fira valborg.så jag drar ner tii centralen på o´learys, käkar o softar. ställer mej i baren, frågar grannen vilket lag han håller på. "i just talk english" säger han. Mike från liverpool o jag hade en förunderlig kväll med the hives som vi inte fickhöra på ngt av 08-ställena vi va på. vi kom i alla fall på att vi va lika men olika. jag från surahammar o the hives från fagersta o mike från liverpool.men "you never walk alone"
resten av natten kan vi ta en annan gång.
peppe

2008-05-01 @ 12:53:52
Postat av: Frippo

Såg ej matchen tyvärr och tyckte det va synd att inte Liverpool gick vidare (så du kunde fått uppleva förlusten...=) ). Men måste skriva under på det där med frisparkarna. Det är helt sjukt irriterande. Jag blir irriterad * 2, dels på spelarna som ska peta, det är som upplagt för att missa när det är som det är.

MEN, när det är någon som försöker på kraft trots mur direkt och då är det ändå en spelare fem meter ifrån och täcker.... Det ska ju vara varning och ta om frisparken men det händer aldrig. Otroligt frustrerande!!!!

2008-05-01 @ 13:06:41
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: Fru P

Synd att man ganska ofta inte kan kommentera dina inlägg. Jag har noll koll på allt som har med motor o sport att göra. Kan några fotbollskillar men då har det ingenting med deras kvalifikationer att göra... ;-)

2008-05-01 @ 23:07:39
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Mattias

Frippo/
Ja helt obegripligt varför det får fortgå och det där med pet håller jag förstås också med om.

Fru P/
Ja Sport är ju ett stort intresse helt enkelt :)

2008-05-02 @ 08:22:29
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: simone

kanske låter dum nu menmen vilken kanal går alal liverpoolmatcher?:(

2008-06-15 @ 18:47:24
URL: http://simonep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0