Jaaaaaaaaaa

Har man som jag två lag i sitt hjärta sen slutet på 70-talet så förstår nog alla att gårdagskvällen var en helt underbar sportkväll! Det ända smolket i glädjebägaren är att jag och Roffe naturligtvis hade massa teknikstrul och enbart kunde följa Brynäs match via Sverigewebben på en hackig Internetförbindelse. Som att se en hockeymatch med diabilder och med ljudet 5 sekunder före bilderna och som vanligt på webbradio/tv en urusel kommentator! MEN man såg ju alla fall det viktigaste!!!

Brynäs-Leksand 3-0
Snacka om att Jacob Markström är kung idag! Att som 18-åring gå in och hålla nollan i en match av denna kaliber! Herregud!!!! Nu har ju Brynäs verkligen allt i sina egna händer och vinner laget INTE mot jumbon Västerås i den sista matchen är man helt enkelt inte värd att spela vidare i Elitserien heller. Det är ju inte klart ännu men ser ju fantastiskt bra ut i nuläget!!!

Liverpool-Arsenal 4-2
Detta blev ju en helt fantastisk match där Arsenal första 30 minuterna av matchen var klart bättre än Liverpool! Sen hittade Liverpoolspelarna sina roller bättre och pressade Arsenals bollhållare framgångsrikt resten av matchen. Snacka om att sväva mellan glädje och bestörtning när Torres först gör sitt fantastiska 2-1 mål och senare när allt känns bergsäkert så får man svära över att ingen Liverpoolspelare tar ett gult kort och frispark för att stoppa Walcotts fantastiska rusch när Arsenal gör 2-2.

Ridå, tänkte jag men Babel kommer in och gör som vanligt väldigt mycket suveränt när han blir inbytt jämfört med när han får starta matcherna. Jag har matchen inspelad och ska kolla på straffsituationen igen ikväll men tycker av det jag såg igår att Liverpools straff är riktig precis som jag tycker att Arsenal blev berövad på en solklar straff förra matchen. På det sättet är det förstås synd om Arsenal men jag som Liverpoolare kan ju bara tacka för att vi haft flyt med domslut mot både Inter och Arsenal!  Resten av mina många synpunkter om denna kväll tar jag på mina sportforum!!

Bring on Chelsea!!!!!!!!!!

image116

Kommentarer >>
Postat av: Isabellas pappa

JAAAAA! Helt sjuk match. Om jag inte hade upplevt den så tror jag att jag hade levt 5 år längre! Det var det värt.

2008-04-09 @ 10:08:56
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/
Postat av: Mattias

Ja fyfan vilken nervpärs! Antalet gråa hårstrån ökade markant! Se målen igen och njut >>


http://101greatgoals.magnify.net/item/4JRK6GZMRCLCMY17

2008-04-09 @ 14:04:29
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: pangbruden

Det bästa med det här är att vår förre ekonomichef..kallad Råttweilern håller hårt på Leksand! Yeees säger jag:-)

2008-04-09 @ 15:56:41
Postat av: Mattias

Vilket härligt smeknamn att få :)

2008-04-10 @ 07:44:54
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0